GØR EN FORSKEL MED EN STÆRK FORTÆLLING

Det er gennem fortællinger, at vi ændrer holdninger og vinder sympati – og at formidle fortællinger med større dygtighed og relevans er den bedste måde at gøre en forskel på.
Fortællinger er vores mest overbevisende teknologi, fordi en god fortælling ændrer, hvordan vi tænker og føler. Og med tiden hvad vi gør.

Formål

Al storytelling skal være forankret i den forretningsmæssige strategi for at løfte jeres resultater, og derfor begynder vi altid med at lave en strategiafdækning, der sikrer, at alt indhold, der produceres, udspringer af jeres forretningsmæssige mål, så det flytter jeres omdømme og forretning fremad.

Fortælling

Med udgangspunkt i jeres visioner og mål finder vi først jeres fortælling og omsætter den så til den version, der skaber størst værdi for jer og jeres virksomhed.

For verden er fyldt med bogstaver, og hælder man dem bare ud i en jævn strøm, skaber det ingen værdi.

Derfor er det helt afgørende at have en indholds-strategi, der understøtter jeres forretning.

Eller med andre ord: I kan fortælle hvad som helst, men hvis jeres indhold ikke peger ind i strategien og dermed løfter jeres forretning, er jeres tid og penge spildt.

Format

Formatet på jeres fortælling kan være kundecases, LinkedIn-profilering, CSR-artikler, hjemmesidetekster eller noget helt femte; alt efter hvad der giver mest mening for jer forretningsmæssigt.

Verden larmer.

 

Og i en støjende verden er den bedste mulighed for at få ørenlyd at formidle jeres forretningsmæssige mål i en god fortælling.

 

Her har I allerede en helt særlig fordel: fortællingen, som kun I kan fortælle.

 

Vi hjælper med at finde jeres fortælling og skabe sammenhæng i alle jeres budskaber – så I kan formidle essensen af det, der er jeres vision, strategi eller mål.

 

Og den fortælling omsætter vi så til lige præcis den version, der skaber størst værdi for jeres virksomhed.

 

Formen kan f.eks. være:

Brandopbyggende storytelling

… opbygger jeres brand – så kunderne tænker på jer, når de har en udfordring eller et behov
… giver jer værdifuldt indhold, der fokuserer på jeres kunder og ikke på jeres produkter – det skaber tillid og loyalitet
… er en investering i kanaler, I ejer – så I ikke kun er afhængig af uigennemskuelige algoritmer og stigende priser på betalt annoncering

SKAB TILLID OG SYMPATI MED EN STÆRK FORTÆLLING

Med digitaliseringen blev vi lovet, at vi kunne komme i kontakt med hvem som helst og fange deres opmærksomhed næsten gratis.

 

Lynhurtigt begyndte vores verden dog at larme så meget, at vi enten måtte råbe virkelig højt eller betale for at blive hørt.

 

Siden er larmen ikke blevet mindre – tværtimod.


Udviklingen har vist, at vi kan købe reklamer, annoncering og flygtig opmærksomhed, men vi kan ikke købe tillid. Og tillid er det, der får budskaber til at rodfæste sig, og som skaber ægte opmærksomhed.

Ægte opmærksomhed skal vi gøre os fortjent til for at komme i kontakt med dem, vi gerne vil hjælpe. Det gør vi gennem en god fortælling. Fordi en god fortælling ændrer, hvordan vi tænker og føler. Og med tiden hvad vi gør.

 

I en hverdag med digitalt blæs på må virksomheder skabe en dialog med deres kunder, som skaber sympati og gør dem nysgerrige og engagerede.

 

Derfor er brandopbyggende storytelling nærværende, relevante og autentiske fortællinger, der ikke handler om virksomhedens produkter, men om dét, der hjælper, uddanner og inspirerer jeres målgruppe.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.